• High-end schilderwerken SCARCO bvba

  De high-end schilderwerken belichamen de bedrijfsfilosofie van SCARCO bvba in zijn puurste vorm. Zaakvoerder Marco Scarpato zegt hierover het volgende:

   

  "Ik ben alleen tevreden met perfectie, iedere vierkante meter perfectie. Of het nu gaat over de communicatie naar de klant toe, flexibiliteit van het personeel, duurzaamheid van het materiaal, kwaliteit van uitvoering, ....

   

  Op lange termijn is de high-end afwerking bovendien zeker niet duurder dan de standaard werkwijze. Geen snelle, tijdsparende technieken en goedkope materialen. We zijn meermaals getuige geweest van de nodige problemen die deze technieken en materialen met zich meebrengen waardoor extra herstellingen moeten worden bekostigd door de klant. SCARCO werkt enkel met de beste materialen volgens de kunsten van het vak, wat de duurzaamheid van de uitvoering aanzienlijk ten goede komt ..

   

  SCARCO realiseert ieder high-end project met de allergrootste zorg en passie. Dit wekt niet alleen geruststelling en welverdiend vertrouwen bij de klant maar creëert tevens een unieke sfeer op gebied van detailafwerking.