• Epoxy Wandcoating

    In samenwerking met partner Excellent Epoxyvloeren, dé referentie op gebied van epoxy-, gietvloeren en steentapijt, is er een nieuw wandsysteem ontwikkeld: Epoxy wandcoating

     

    Het systeem wordt opgebouwd uit niet minder dan vier lagen:1 vlieslaag met basiscoating en 3 lagen epoxy PU (polyurethaan) - poly. Voor de laatste laag, de toplaag, kunt u kiezen voor een matte of zijdeglans uitvoering. Deze wandafwerking is slijtvast, geheel naadloos, stofvrij, ongevoelig voor vocht en goed reinigbaar. Bovendien is het toepasbaar op diverse ondergronden zoals baksteen, hout, gipskarton tot zelfs oud tegelwerk. Ideaal dus voor de badkamer, keuken of voor grootschalige toepassingen in de voedingsindustrie en medische zorgsector.  


    Nieuw!!!

    Sinds kort is er ook de Luxury Wall: de laatste innovatie van Epoxy Wandcoating waarbij een speciaal reliëf of gepersonaliseerd printbehang wordt aangebracht in het wandsysteem. Ideaal om uw wand net dat tikkeltje meer te geven en uw ruimte van een unieke uitstraling te voorzien.